محل تبلیغات شما

سوء برداشت ها در خصوص شیشه:

  1. شیشه باعث افزایش میل جنسی و تاخیر در انزال میشود:

 در ابتدای مصرف میل جنسی و لذت جنسی فرد افزایش پیدا میکند و ممکن است که انزال فرد نیز به تاخیر افتد اما همانطور که قبلا اشاره شد به علت وابستگی جسمانی (پدیده تحمل و محرومیت) بعد از مصرف طولانی مدت شیشه میل و لذت جنسی به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا میکند به صورتی که فرد معتاد ممکن است ماه ها برانگیختگی جنسی را تجربه نکند بعضا یکی از دلایل اقدام به ترک محدود معتادین، نیتی جنسی همسر میباشد بیمار مصرف مواد را به صورت محدود قطع میکند تا بتوانند برانگیختگی جنسی را تجربه نمایند. بنابراین کسانی که به علت افزایش میل جنسی و یا تاخیر در انزال به دنبال مصرف شیشه هستند میبایست توجه کنند که یک فعالیت بسیار پرخطر و بی فایده ای را انجام میدهند پرخطر است زیرا تنها یکبار مصرف شیشه مساوی ایست با مصرف مداوم و اعتیاد به آن، بی فایده است چون موقتی است و بعد از مدتی میل جنسیشان به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا خواهد کرد. بنابراین توصیه میشود کسانی که به دنبال افزایش میل جنسی و یا تاخیر در انزال هستند به جای مصرف شیشه با مراجعه به روانپزشک داروهای مناسب این مساله را دریافت نمایند. خبر خوب اینست که داروهای بی خطر و موثری در این زمینه تولید شده است که شما را از مصرف مواد بی نیاز میکند صرفا کافی است به یک روانپزشک مراجعه نمایید.

  1. شیشه بکش، نقشه بکش:

سالها قبل که هنوز مصرف شیشه شیوع بسیار بالایی نداشت قاچاقچیان مواد این شعار را گسترش میدادند که شیشه ذهن شما را باز میکند به صورتی که میتوانید در شغل خود موفق ترین فرد باشید و به هر چه که اراده میکنید دست یابید. طبیعی بود که افراد تحت تاثیر این شعار تبلیغاتی قرار بگیرند و تحریک شوند که شیشه را مصرف کنند چون اوایل شیوع شیشه مردم هنوز آثار و نتایج طولانی مدت آن را به چشم ندیده و رسانه ها نیز آگاه سازی مناسبی ایجاد نکرده بودند. اما امروزه که مردم به صورت عینی اثرات مصرف شیشه را میبینند و بعضا در بین دوستان و آشنایان شاهد تاثیرات و عواقب مصرف آن هستند کمتر کسی تحت تاثیر این شعار تبلیغاتی قرار میگیرد.

  1. شیشه بکش تا لاغر بشی:

این هم یکی دیگر از شعار های تبلیغاتی بود که به شدت در ثروتمند شدن قاچاقچیان و شیوع بیشتر شیشه موثر بود. در دهه گذشته تناسب اندام و لاغری به خصوص در خانمها اهمیت فوق العاده ای پیدا کرد که این امر وقتی با روشهای سخت، طولانی مدت و کم اثر پزشکی همراه می شد گرایش زیادی را به سمت مصرف شیشه ایجاد میکرد تا بتوانند در مدت زمان کوتاهی به وزن مطلوب خودشان برسند که متاسفانه بسیاری از مردان و ن کشورمان گرفتار شده و توانایی قطع مصرف را ندارند.

  1. شیشه وابستگی ندارد و هر موقع اراده کنی میتونی ترک کنی:

تریاک و هروئین مصرف غالب در کشور ماست و بیشتر مردم ترک مواد را با داشتن اسهال، استفراغ، بدن درد، عرق سرد، سردرد و . می شناسند و اعتقاد دارند فردی پاک است که این علایم را پشت سرگذاشته باشد. بنابراین اگر موادی وجود داشته باشد که چنین علایمی در موقع ترک ایجاد نکند یعنی اعتیاد ندارد و به راحتی میتوان ترک کرد. این یکی از بزگترین خطاهای خانواده ها و افراد درگیر با معتادین هست که وابستگی و اعتیاد را فقط در بعد جسمی میشناسند. در درمان اعتیاد، وابستگی جسمانی درصد بسیار ناچیزی از زمان درمان را به خود اختصاص میدهد که در مواد مخدر بعد از دوهفته قطع مصرف علایم فروکش و بعد از یک ماه فرد هیچگونه علایم جسمانی ندارد اما بزرگترین، مهمترین و چالش برانگیزترین قسمت درمان اعتیاد، درمان وابستگی روانی به آن میباشد که علت عودهای مکرر و شکست های درمانی در کمپ ها و برخی کلینیک ها هم همین وابستگی روانی میباشد. شیشه وابستگی جسمانی ناچیز اما وابستگی روانی بسیار شدیدی (چندین برابر هروئین) دارد.

  • نکته مهم دیگر در درمان اعتیاد به شیشه اینست که به علت وابستگی جسمانی ناچیز و تفاوت ساختار شیمیای شیشه با مواد مخدر، بیمار در زمان ترک نیازی به دریافت متادون یا بوپره نورفین ندارند و بدون داروهای کمکی میتوانند فرایند درمان را پیش ببرند مگر اینکه بیماری علایم سایکوز مثل هذیان، توهم و. را داشته باشد که در این شرایط تحت نظارت روانپزشک داروهای آنتی سایکوتیک دریافت میکند.
  • نکته مهم بعدی: هماهنطور که بعضا در رسانه ها و اخبار میشنوید که فردی به علت مصرف شیشه زن و فرزندان خود را به قتل رساند، میدانید که شیشه توانایی ایجاد هذیان وتوهم را در بیمار دارد و نکته تلخ داستان شیشه اینجاست در افرادی که استعداد یا ژنتیک بیماری سایکوتیک (بیماری شدید روانی که دو علامت مهم آن هذیان و توهم است) را دارند میتواند روان پریشی ثابت را ایجاد نماید یعنی با مصرف مداوم شیشه یا حتی در بعضی از افراد با یکبار مصرف فرد وارد فاز سایکوز میشود که حتی با قطع مصرف شیشه علایم از بین نمیروند و فرد مجبور است تا اخر عمر تحت نظارت روانپزشک قرار گیرد.

چطور میتوانم بیمار اعتیادی را وارد درمان کنم؟

ما در کلینیک با خانواده هایی مواجه هستیم که انواع روشهایی که به ذهنشان میرسیده از جمله تشویق، التماس، تهدید، پرخاشگری و دعوا و . را امتحان کرده اند اما نتوانسته اند بیمار را وارد درمان کنند. روانشناسی با مدنظر قرار دادن ماهیت فیزیولوژیکی و روانی اعتیاد و همچنین مطالعه رفتارهای خانواده به روش قابل قبولی در نحوه وارد کردن بیمار به درمان ارائه کرده است که نتایج مثبتی هم در پی داشته است بنابراین خانواده هایی که از تلاش خسته و ناامید شده اند میتوانند با مراجعه به روانشناس روش های لازم را آموزش ببیند و بیمار را وارد درمان نماید

درمان اعتیاد چگونه است و به چه چیزهایی نیاز دارد؟

نکته بعدی که خانواده ها را به شدت آشفته و بیماران را عصبانی میکند اعتقاد به این است که اگر بیمار فقط اراده نماید میتواند مصرف مواد را قطع کند و علت اینکه بیمار مواد را مصرف میکند و نمیتواند ترک کند بی ارادگی، نخواستن و بیمار است. در صورتی که یک بخش از درمان خواستن و اراده بیمار است بخش عمده درمان تکنیک ها و مهارت هایی ایست که رواندرمانگر به بیمار آموزش میدهد تا بتواند رفتارهای اعتیادی و سبک زندگی اعتیادی خود را تغییر دهد و بدون مواد زندگی را تجربه نماید. در کنار آموزش مهارت ها، درمانگر مشکلات و ویژگی های شخصیتی یا تجارب دردناک بیمار را که باعث شروع و تداوم اعتیاد شده اند را شناسایی و در فرایند درمان اصلاح میکند تا احتمال عود و برگشت به مصرف مواد را در برخورد با چالش های زندگی به حداقل برساند.

لازم به ذکر است که خانواده ها نقش بسیار زیادی در عود های مکرر بیمار دارند بنابراین یک بخش دیگر درمان اعتیاد اختصاص به آموزش اعضای خانواده اصلی بیمار دارد تا اعضای خانواده نحوه رفتار با بیمار در فرایند درمان را یاد بگیرند و در برخورد با چالش های تغییر سبک زندگی اعتیادی بیمار را همراهی کنند.

باورهای غلط درباره شیشه و نحوه وارد کردن بیمار به درمان- حسین امیری طلب

از کجا متوجه مصرف مواد بشوم؟

اعتیاد چیست؟ مصرف مواد چه موقع تبدیل به اعتیاد میشود؟

شیشه ,مصرف ,بیمار ,درمان ,مواد ,ها ,مصرف شیشه ,است که ,را به ,مواد را ,که به ,وابستگی جسمانی ناچیز

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت حسابداری